Nacrt prijedloga Odluke o zakupu i kupoprodaji poslovnog prostora u vlasništvu Općine

Općina Sveti Ivan Žabno otvara savjetovanje sa zainteresiranom  javnošću o Nacrtu prijedloga Odluke o zakupu i kupoprodaji prostora u vlasnštvu Općine Sveti Ivan Žabno koje se provodi od 3. svibnja do 3. lipnja 2024. 

 
  Preuzmite dokument
Nacrt Odluke o zakupu i kupoprodaji poslovnog prostora u vlasništvu Općine Sveti Ivan Žabno   (167.18 KB)
Obrazac sudjelovanja u nacrtu Odluke o zakupu i kupoprodaji poslovnog prostora u vl. Općine Sveti Ivan Žabno   (14.54 KB)
 

Nacrt Programa o izmjenama Programa građenja komunalne infrastrukture na području Općine u 2024.

Općina Sveti Ivan Žabno otvara savjetovanje sa zainteresiranom  javnošću o Nacrtu Programa o izmjenama Programa građenja komunalne infrastukture na području Općine Sveti Ivan Žabno u 2024. godini koje se provodi od 3. svibnja do 3. lipnja 2024.

 
  Preuzmite dokument
Nacrt Programa o izmjenama Programa građenja komunalne infrastrukture na području Općine Sveti Ivan Žabno u 2024. godini   (20.44 KB)
Obrazac sudjelovanja u nacrtu Programa o izmjenama Programa građenja na području Općine Sveti Ivan Žabno u 2024.   (14.5 KB)
 

Nacrt Plana o izmjenama Plana javnih potreba u socijalnoj skrbi na području Općine u 2024. godini

Općina Sveti Ivan Žabno otvara savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o Nacrtu Plana o izmjenama Plana javnih potreba u socijalnoj skrbi na području Općine Sveti Ivan Žabno u 2024. godini koje se provodi od 3. svibnja do 3. lipnja 2024 

 
  Preuzmite dokument
Nacrt Plan o izmjenama Plana javnih potreba u socijalnoj skrbi u 2024.   (5.83 KB)
Obrazac sudjelovanja u nacrtu Plana o izmjenama Plana javnih potreba u socijalnoj skrbi na području Općine Sveti Ivan Žabno u 2024.   (14.5 KB)
 

Nacrt prijedloga Odluke o donošenju I. Izmjena Procjene rizika od velikih nesreća za Općinu

Općina Sveti Ivan Žabno otvara savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o Nacrtu prijedloga Odluke o donošenju I. Izmjena Procjene rizika od velikih nesreća za Općinu Sveti Ivan Žabno od 18. travnja do 20. svibnja 2024.

 
  Preuzmite dokument
Nacrt odluke o donošenju I. Izmjena Procjene rizika od velikih nesreća za Općine Sveti Ivan Žabno   (21.37 KB)
Obrazac sudjelovanja u nacrtu odluke o donošenju I. Izmjena Procjene rizika od velikih nesreća za Općinu Sveti Ivan Žabno   (14.47 KB)
 

Nacrt prijedloga Odluke o prodaji nekretnina u vlasništvu i suvlasništvu Općine u Sv. Petru Čvrstecu

Općina Sveti Ivan Žabno otvara savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o Nacrtu prijedloga Odluke o prodaji nekretnina u vlasništvu i suvlasništvu Općine Sveti Ivan Žabno u Svetom Petru Čvrstecu koje se provodi od 16. travnja 2024. do 17. svibnja 2024.

 
  Preuzmite dokument
Nacrt prijedloga Oluke o prodaji nekretnina u vlasništvu i suvlasništvu Općine Sveti Ivan Žabno u Svetom Petru Čvrstecu   (13.72 KB)
Obrazac sudjelovanja u Nacrtu prijedloga Odluke o prodaji nekrenina u vlasništvu i suvlasništvu Općine u Svetom Petru Čvrstecu   (14.5 KB)
 

Nacrt prijedloga Odluke o uključivanju u Program “Gradovi i općine - prijatelji djece”

Općina Sveti Ivan Žabno otvara savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o Nacrtu prijedloga Odluke o uključivanju u Program "Gradovi i općine - prijatelji djece" koje se provodi u razdoblju od 2. veljače 2024. do 4. ožujka 2024.

 
  Preuzmite dokument
Nacrt prijedloga Odluke o uključivanju u Program "Gradovi i općine - prijatelji djece"   (17.95 KB)
Obrazloženje   (14.34 KB)
Obrazac sudjelovanja u savjetovanju   (14.54 KB)
 

Nacrt prijedloga Odluke o izmjenama Odluke o cijeni usluga Dječjeg vrtića Žabac Sveti Ivan Žabno

Općina Sveti Ivan Žabno otvara savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o Nacrtu prijedloga Odluke o izmjenama Odluke o cijeni usluga Dječjeg vrtića Žabac Sveti Ivan Žabno koje se provodi u razdoblju od 2. veljače 2024. do 4. ožujka 2024.
 

 
  Preuzmite dokument
Nacrt prijedloga Odluke o izmjenama Odluke o cijeni usluga Dječjeg vrtića Žabac Sveti Ivan Žabno   (16.95 KB)
Obrazloženje   (14.64 KB)
Obrazac sudjelovanja u savjetovanju   (14.49 KB)