Javni poziv za podnošenje prijedloga za dodjelu javnih priznanja Općine Sveti Ivan Žabno u 2024. g.

Odbor za dodjelu javnih priznanja Općine Sveti Ivan Žabno pokreće postupak za dodjelu javnih priznanja i objavljuje Javni poziv za podnošenje prijedloga za dodjelu javnih priznanja Općine Sveti Ivan Žabno u 2024. Rok za dostavu prijedloga je 20. svibnja 2024. godine do 15 sati.

 
  Preuzmite dokument
Javni poziv za podnošenje prijedloga za dodjelu javnih priznanja Općine Sveti Ivan Žabno u 2024. godini   (26.33 KB)
 

 

 

Javni natječaj za kupnju poslovnog udjela u Radiju Križevci u vl. Općine Sveti Ivan Žabno

Povjerenstvo za provođenje natječaja za zakup i prodaju nekretnina i pokretnina u općinskom vlasništvu te kupnju za potrebe Općine Sveti Ivan Žabo raspisuje dana 7. veljače 2024. godine javni natječaj za prikupljanje ponuda za kupnju poslovnog udjela u trgovačkom društvu Radio Križevci d.o.o. u vlasništvu Općine Sveti Ivan Žabno. Prijave se primaju do četvrtka, 15. veljače 2024. godine. Tekst natječaja možete pogledati u nastavku.

 
  Preuzmite dokument
Javni natječaj za prikupljanje ponuda za kupnju poslovnog udjela u trgovačkom društvu Radio Križevci d.o.o. u vlasništvu Općine Sveti Ivan Žabno   (10.68 KB)
Odluka o davanju suglasnosti na prodaju udjela u Radiju Križevci u vlasništvu Općine Sveti Ivan Žabno   (121.83 KB)
 

Javni natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora u vlasništvu Općine Sveti Ivan Žabno

Povjerenstvo za provođenje natječaja za zakup i prodaju nekretnina i pokretnina u općinskom vlasništvu te kupnju za potrebe Općine Sveti Ivan Žabno raspisuje dana 7. veljače 2024. godine javni natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora u vlasništvu Općine Sveti Ivan Žabno. Prijave se primaju do četvrtka, 15. veljače 2024. godine. Tekst natječaja možete pogledati u nastavku.

 
  Preuzmite dokument
Odluka o izmjenama Javnog natječaja za davanje u zakup poslovnog prostora u vlasništvu Općine Sveti Ivan Žabno   (74.8 KB)
Javni natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora u vlasništvu Općine Sveti Ivan Žabno   (10.04 KB)
Odluka o raspisivanju javnog natječaja prikupljanjem pisanih ponuda za davanje u zakup poslovnog prostora u vlasništvu Općine Sveti Ivan Žabno   (258.01 KB)
 

 

Javni natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora u vlasništvu Općine Sveti Ivan Žabno

Povjerenstvo za provođenje natječaja za zakup i prodaju nekretnina i pokretnina u općinskom vlasništvu te kupnju za potrebe Općine Sveti Ivan Žabno raspisuje dana 10. studenoga 2023. godine javni natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora u vlasništvu Općine Sveti Ivan Žabno. Prijave se primaju do petka, 17. studenoga 2023. godine. Tekst natječaja možete pogledati u nastavku.

 
  Preuzmite dokument
Javni natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora u Svetom Ivanu Žabnu   (11.13 KB)
 

Javni natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora

Povjerenstvo za provođenje natječaja za zakup i prodaju nekretnina i pokretnina u općinskom vlasništvu te kupnju za potrebe Općine Sveti Ivan Žabno raspisuje dana 26. listopada 2023. godine javni natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora u vlasništvu Općine Sveti Ivan Žabno.  Prijave se primaju do četvrtka, 02. studenog 2023. godine. Tekst natječaja možete pogledati u nastavku.

 
  Preuzmite dokument
Javni natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora u Svetom Ivanu Žabnu   (19.33 KB)