TENIS KLUB ŽABNO, Sveti Ivan Žabno, B. Radića141

 

           

            TENIS KLUB ŽABNO (skraćeni naziv "TK ŽABNO") djeluje na  području Općine Sveti Ivan Žabno od 05 mjeseca 2000. godine. Klub je registriran je kao neprofitna športska udruga, čiji je cilj promicanje, razvitak i unapređenje teniskog sporta. Nalazi se u lijepom prirodnom okruženju ugodnom za igranje tenisa i boravak u klubu (odmaknuto od ceste, okružen zelenilom).

 

            Svoje aktivnosti provodi na dva zemljana teniska terena i jednom univerzalnom terenu sa asfaltnom podlogom. Na istom terenu postoji osim tenisa mogućnost igranja košarke (hakl) i  malog nogometa. Za igru badmintona iscrtano je igralište na asfaltnoj podlozi. Svi tereni imaju noćnu rasvjetu što pruža poseban ugođaj igre. Za sportaše i ostale posjetitelje izvedeno je parkiralište, nadstrešnica za odmor, natkriveni prostor za sjedenje, prostor garderobe, sanitarije i tuš,  te malo  dječje igralište sa visećom kuglanom i ljuljačkama. Klub posebnu pažnju posvećuje mladima organizirajući po potrebi školu tenisa te rad sa mladima.

           

            Korisnici terena mogu igrati međusobno ili po potrebi mogu dogovoriti igranje sa trenerom pojedinačno, ili u školi tenisa. Osim navedenih sportskih aktivnosti u klubu se mogu organizirati i društveni događaji (druženja, obljetnice, rođendani i sl.) na kojima članovi i prijatelji kluba, mogu uživati u međusobnom druženju i sportskim aktivnostima.

 

Godišnjim planom – planom rada, planiraju se organizirati teniski turniri i druženje članova kao npr:.

Turnir „ŽABNO OPEN“ za otvorenje sezone igre tenisa krajem travnja
Turnir „ŽABNO  za IVANJE“  povodom Dana Općine i Svetoivanjskih dana (vikend uoči 24.06.)
Turnir „Žabno in the night“ zadnja subota u kolovozu
Međuklubski tutniri –uvjetovani vremenskim prilikama i željama članova kluba

           

            Broj članova kluba svake se godine mijenja, a kreće se u rasponu od 12-30 članova. Cjelokupno funkcioniranje kao i organizacija kluba bazira na dobrovoljnom radu članova, koji volonterski obavljaju poslove upravljanja i organiziranja rada u klubu te ostalih aktivnosti.

 

TENIS KLUB ŽABNO

kontakt: Čedomir Cili, mob. 091 220 3235

e-mail: cedomircili@gmail.com

www.tk-zabno.com

facebook: Tenis klub Žabno

 

  Galerija slika:

  Tenis klub Žabno - Sve