Prirodna nepogoda mraz - prijava štete

Pozivaju se poljoprivredni proizvođači s područja  Općine Sveti Ivan Žabno da od utorka 28. travnja 2020.  prijave štetu nastalu uslijed prirodne nepogode (mraza) na voćnjacima i vinogradima. Prijavitelj štete je za popunu obrasca potreban  OIB i potrebno je kod opisa imovine na kojoj je nastala šteta  upisati površinu u ha i koliki broj stabala/trsova i /ili sadnica je oštećeno  te IBAN žiro ili tekućeg računa koji je potrebno kopirati i priložiti uz obrazac.

Obrasci se mogu preuzeti s općinske web stranice ili će se moći preuzeti ispred ulaza u Općinu, a stajat će na stolu.  Obrazac treba popuniti, potpisati i ovjeriti svatko za sebe. Također se potrebno sa sobom donijeti i presliku IBAN žiro ili tekućeg računa i priložiti ga uz ovaj obrazac kako je već i spomenuto u ovoj obavijesti.

U slučaju potrebe za dodatnim obrazloženjem možete se obratiti pročelnici Blanki Drožđek Ivezić na broj telefona 851-041 svakog radnog dana od 8,00 do 12,00 sati. Prijave će se zaprimati svakodnevno od 8,00 do 12,00 sati zaključno sa srijedom 6. svibnja 2020.

Obrazac prijave štete od prirodne nepogode možete preuzeti na slijedećem linku: Obrazac PN prijava štete.

Obrazac PN preuzmi ovdje.

Objavljeno: 27. 04. 2020
Autor: Manuel Marković
 
  Preuzmite dokument
Obavijest o prijavi stete od prirodne nepogode   (229.5 KB)
Obrazac pn za prijavu stete od prirodne nepogode   (14.68 KB)
 
  Novosti i obavijesti - Sve