Preminuo Mirko Čusek

Ožalošćena obitelj Čusek, prijatelji pokojnoga Mirka i svi ostali!

Iznenada nas je napustio Mirko Čusek. Svi smo pogođeni njegovom naglom smrću, a posebno njegova supruga i sinovi.

Živa su sjećanja na pokojnoga Mirka: vrijednoga oca obitelji, dragoga sumještanina, direktora Općinskog komunalnog poduzeća „Park“ i dugogodišnjeg člana Školskog odbora ispred Koprivničko križevačke županije.

Mirko Čusek, sin Stjepana i Ankice, rođen je 24. listopada 1959. godine u Bjelovaru. Osnovnu školu polazio je u Svetom Ivanu Žabnu. Srednju školu završio je u Bjelovaru. Diplomirao je na Agronomskom fakultetu u Zagrebu. Nakon završenog studija zaposlio se u Poduzeću Križevčanka Križevci – Ratarstvo. Osnivanjem Općinskog komunalnog poduzeća „Park“ 1. siječnja 2006., zapošljava se na mjestu direktora. Tu funkciju obnaša do smrti. Bio je veliki zaljubljenik  u sport. Često ga se moglo vidjeti na sportskim terenima.

Dragi naš Mirko! Tvoj iznenadni i nagli odlazak ostavlja veliku prazninu. Nedostajat ćeš nam, a posebno svojoj obitelji. Ipak, ostaješ među nama po svojim djelima, još više po svojoj dobroti i osobnosti.

Supruzi Milki, sinovima Igoru i Damjanu, rodbini i prijateljima izražavam iskrenu sućut u ime Općine Sveti Ivan Žabno i Osnovne škole „Grigor Vitez“ Sveti Ivan Žabno.

Dragi Mirko, neka ti je laka zemlja, počivaj u miru u društvu svojih nebeskih prijatelja!

Objavljeno: 17. 07. 2020
Autor: Manuel Marković
 

  Galerija slika:

  Novosti i obavijesti - Sve